Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újból kölcsönadta fiatalját a Barcelona – HIVATALOS

A Barcelona együttese a hétfő délutáni órákban jelentette be, hogy a következő idényre újból kölcsönadta fiatal védőjét…

A Barcelona csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy az elmúlt tavaszhoz hasonlóan, a következő idényre is kölcsönadta tehetséges védőjét, Moussa Wague-t, aki a 2020-2021-es évadot a görög PAOK csapatánál töltheti.

A 21 éves jobbhátvéd 2018 óta áll a katalánok alkalmazásában, a B csapat meghatározó játékosaként tavaly áprilisban mutatkozhatott be az első csapatban, ám a 2018-2019-es szezonbeli három La Liga-mérkőzése után az elmúlt kiírás őszi felében csupán egyetlen bajnoki jutott neki. A több játéklehetőség reményében januárban kölcsönben távozott a francia OGC Nice csapatához, de ott is csupán öt bajnokin kapott lehetőséget.

A 19-szeres szenegáli válogatott hátvéd egyelőre kölcsönben távozott, ahogy például korábban az ígéretes fiatalok közül Carles Pérez vagy Jean-Claire Todibo, míg a minap éppen Riqui Puig útját adták ki, így nem kizárt, hogy Wague sem húzza már sokáig a katalánoknál.