Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-től igazolna védőt a Juventus – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az olasz rekordbajnok Juventus együttese közelebb áll a Chelsea bekkjének leigazolásához, mint valaha…

 

A megbízható olasz átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio úgy értesült, hogy a Juventus együttese komolyan fontolóra vette a Chelsea olasz válogatott balhátvédje, Emerson Palmieri leigazolását, miután már nyíltan árulják Mattia De Scigliót. Az érintett játékost az olasz bajnokság (Serie A) élcsapatai közül a torinóiak mellett az Inter és a Napoli egyaránt szívesen látta volna soraiban.

A Brazíliában született, de már ötszörös olasz válogatott védő 2018 januárjában csatlakozott a Chelsea-hez, amely 20+9 millió eurót utalt át érte az AS Romának. A 26 éves bekk szerződése 2022-ig köti a Stamford Bridge-re, de a korábbi híresztelések szerint a londoni “Kékek” szeretnének hosszabbítani vele, hogy távol tartsák tőle az érdeklődőket.

Emerson az elmúlt két idény során sérülésektől tarkítva, 48 tétmérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben, de Lampard idejében már korántsem számít akkora alapembernek, mint korábban volt a csapatnál, így az olasz transzferguru sem tartja elképzelhetetlennek a klubváltását.