Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leigazolta az Inter a Barca középpályását – HIVATALOS

Végrehajtotta hosszú ideje rebesgetett átigazolását az olasz bajnokság (Serie A) új szezonjában a trónra hajtó Inter csapata, miután szerződtette a Barcelonával szerződést bontó rutinos játékost…

 

Az Inter csapata megerősítette, hogy szerződést kötött a Barcelona gárdájától távozó rutinos középpályást, Arturo Vidalt.

Az olasz sajtó úgy tudja, a rutinos játékos 2+1 éves megállapodás megkötésére készül a Nerazzurrival. A 33 esztendős chilei középpályás két évvel ezelőtt nagyjából 20 millió euróért cserébe szerződött a katalánokhoz a Bayern München együttesétől. Vidal a két idény alatt állandó kiegészítő emberként, jobbára csereként 96 tétmérkőzésen lépett pályára a Blaugrana színeiben, az elmúlt szezonban is jutott neki 33 bajnoki és 7 BL-fellépés.

A bajoroknál töltött időszakot megelőzően a 115-szörös chilei válogatott játékos 2011 és 2015 között már az olasz rekordbajnok Juventus színeiben játszott a Serie A-ban, első három évében alapembere volt az Inter mostani mesterének, Antonio Contének, aki gőzerővel csábította most őt a milánóiakhoz.

Az újabb hangzatos igazolással Conte a második évében nagy dobásra készülhet az Inter vezetőedzőjeként. Azok után, hogy tavaly másodikok lettek a bajnokságban és döntőt játszottak az Európa-ligában, tovább formálták keretüket, és minden bizonnyal olasz és nemzetközi szinten egyaránt még magasabb célokért szeretnének küzdeni a 2020-2021-es idényben.