Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Győzelemmel kezdett a Manchester City! – videóval

A 2. fordulóban a Manchester City is bekapcsolódott a Premier League küzdelmeibe. Nem a legkönnyebb ellenféllel néztek szembe, hiszen ahhoz a Wolverhamptonhoz látogattak, amely a legutóbbi 3 egymás elleni ütközetüket megnyerte. Most azonban Guardiola tanítványai kerekedtek felül.

A 20. percben szerezték meg a vezetést a vendégek De Bruyne révén, miután a belgával szemben Saiss szabálytalankodott a tizenhatoson belül, 0-1! A továbbiakban is rohamozott a City, ami a 32. percben újabb góllá érett. Sterlinget ugratták ki, aki visszapasszolta Fodennek a labdát, ő pedig higgadtan a kapuba helyezte a játékszert, 0-2! A felek úgy vonulhattak szünetre, hogy a Wolves elsősorban Patricio bravúrjainak köszönhetően örülhetett, hogy csak két gólos hátrányban vannak.

A második játékrészben már a Wolves is jóval támadóbban lépett fel, Podence és Neves előtt is nagy lehetőségek adódtak, majd Jiménez is ziccerben hibázott. A 78. percben összejött a szépítés. Podence beadását Jiménez fejelte a hálóba, 1-2! A végén még próbálkoztak a hazaiak, de a City ért el újabb találatot. Jesus lőtt kapura, ami megpattant az egyik védő lábán, így becsapva Patriciót, 1-3! Összességében megérdemelten nyert a City, főképp az első félidőben mutatott játékának köszönhetően.

Wolverhampton – Manchester City 1-3 (0-2)
Helyszín:
Molineux Stadium Vezette: Andre Marriner
Gólszerző: Jimenez (78’) ill. De Bruyne (20’-büntető), Foden (32’), Jesus (90+5’)

A mérkőzés összefoglalója:

A 2. forduló eredményei és további programja:

Szombat:
Everton 5-2 West Brom
Leeds 4-3 Fulham
Manchester United 1-3 Crystal Palace
Arsenal 2-1 West Ham

Vasárnap:
Southampton 2-5 Tottenham
Newcastle 0-3 Brighton
Chelsea 0-2 Liverpool
Leicester City 4–2 Burnley

Hétfő:
Aston Villa 1–0 Sheffield United