Atlético: Ezért is szeretnék nagyon megszerezni Luis Suárezt!

Az uruguayi klasszis 15. európai idényéra készül, jelen állás szerint most az a kérdés, hogy Barcelonában, vagy az Atlético Madridnál teszi-e mindezt?! Utóbbinál viszont nem véletlen, hogy nagyon várják Suárezt!

A 33 esztendős csatár ugyanis olyan pluszt adhat a “matracosoknak”, amire nagyon régen várnak!

Luis Suárez ugyanis még ennyi idősen is egy gólra éhes csatár, aki pazar mutatókkal rendelkezik, olyanokkal, amivel mostanában Atletio-játékos nem igazán büszkélkedhetett.
A madridi sportlapok például gyorsan utána is jártak annak, hogy az elmúlt idényben Alvaro Morata volt a csapat házi gólkirálya  16 találattall, ami a maga nemében a legrosszabb mutató 1999 óta az Atléticónál (…)

A 2006 július óta Európában futballozó (A Groningen volt az első klubja Suáreznek – a szerk.) uruguayitól ellenben bőven elvárhatják a gólokat Diego Simeonéék. Hogy miért?! Luis Suárez neve mellett 612 tétmeccsen eddig 406 gól szerepel, ami profi pályafutását tekintve: 29 gól/szezon!

Sok mindent elmond a Luis Suárez jelentette kapu előtti fenyegetettségről az is, hogy az elmúlt megpróbáltatásokkal és sérülésekkel teli barcelonai idényében 36 meccsen 21-szer volt eredményes.

Persze tudjuk, hogy egy másfajta játékstílusba, játékrendszerbe érkezne az Atléticohoz, ugyanakkor ez nem változtat azon a tényen, hogy egy igazi gólvadász szerződtetését készülnek bejelenteni a Wanda Metropolitanóban.