Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma még nem tett le az MU védőjéről – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az AS Roma egy újabb ajánlatot fog tenni a Manchester United védőjéért, Chris Smallingért. 

Az angol The Guardian információi szerint az AS Roma továbbra is érdeklődik Chris Smalling iránt, ezért a héten egy újabb ajánlatot tesz a 30 éves védőért.

Az első, 11 millió fontos ajánlatot elutasította a Manchester United, ami abban reménykedik, hogy ezzel egy kicsit feljebb tudja tornázni az átigazolási összeget, legalább 18 millió fontra.

Smalling az előző szezont már az AS Románál töltötte kölcsönben, és az olasz klub vezetőedzője, Paulo Fonseca azt mondta, hogy szeretné, hogy az angol játékos a 2020/21-es idényben is a csapatában játsszon.

“Jelenleg is azon dolgozunk, hogy Smalling itt legyen. Felvettem én is vele a kapcsolatot, és beszéltem is vele tegnap. Ő is itt akar lenni velünk, és a következő pár napban csatlakozhat is hozzánk”

– nyilatkozta a portugál tréner a Verona elleni bajnoki meccsük után.

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskaer azonban arról beszélt a minap, hogy nem érkezett még a játékosért olyan ajánlat, amit elfogadhatnának. Smalling kimaradt a a csapat keddi, Luton elleni Ligakupa mérkőzésének keretéből is.

“Eddig még nem kaptunk olyan ajánlatot érte, amit szeretnénk. Smalling piaci értéke azonban nem rajtam múlik. Nem én tárgyalok a klubokkal, de azt elmondhatom, hogy nem kaptunk még érte komoly ajánlatot, és csak ennyit.”

Smalling 2010-ben érkezett a Manchester Unitedbe a Fulhamtől, és azóta minden sorozatot figyelembe véve 323 mérkőzésen lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben, és ezeken 18 gólt és 4 gólpasszt is jegyzett.