Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezt elszórakozta a Fradi

Meseszerűen indult, de majdnem rémálomszerűen ért véget a Fradi norvégiai kalandja. Jövő héten koncentráltabb játék kell, hogy meglehessen a Ferencváros történetének második BL-csoportkörös szereplése.

A Ferencváros kezdte jobban a mérkőzést. A magyar együttes dominált, amikor viszont a Molde hosszabb időre átjött a Fradi térfelére, egy kontra végén a Fradi gólt szerzett. Botka Endre beadására Boli elképesztő lendülettel érkezett és a labdával együtt a kapuban kötött ki 0-1!!!
Az eredmény az első félidő végéig, már nem változott. Az első játékrész alapján egyértelműen látszott, hogy a Fradi a jobb csapat.

Majd a második félidő elején a Molde próbált erre rácáfolni, ennek eredménye egy ferencvárosi gól lett. A Fradi kijött a szorításból és Uzuni gyönyörű fejes góljával megduplázta az előnyét 0-2! A gólpasszt ezúttal is Botka adta.
3 perccel később a semmiből szépített a hazai csapat. Egy szögletnél James maradt üresen és fejelt Dibusz kapujába 1-2! Dibusz csak beleérni tudott, de védeni nem.
A szépítő gól meghozta a norvégok kedvét és megzavarta a ferencvárosi játékosokat. A 65. percben egy szép akció végén Eikrem bombázott a kapuba 2-2! 
10 perccel később, még nagyobb bajba kerülhetett volna a Fradi. A VAR vizsgált egy szituációt, amikor James lövése Haratin kezében akadt el. Rövid videózás után a Fradi megúszta és szöglettel folytatódott a mérkőzés.

A 83. percben már nem tudta elkerülni a gólt a Fradi. Egy szabadrúgásból beívelt labdát fejelt be Ellingsen 3-2! Két perccel később Zubkov lövése után egy Molde védő kezére pattant a labda. A spanyol játékvezető ezt büntetőnek ítélte. Haratin magabiztosan értékesítette a büntetőt 3-3!

Molde (norvég) – Ferencvárosi TC 3-3(0-1)
Vezette: Carlos del Cerro (spanyol) Helyszín: Molde, Aker Stadion
Gólszerzők: James (55.), Eikrem (65.), Ellingsen (83.) ill. Boli (7.), Uzuni (52.), Haratin (87.- büntetőből)