Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Spanyol védő érkezik a Leedshez!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese bejelentette, hogy megegyeztek a Leeds Uniteddel Diego Llorente átigazolásáról.

A Leeds United és a Real Sociedad gárdája megegyezett egymással Diego Llorente átigazolásával kapcsolatban. Noha konkrét átigazolási díjat még nem közöltek a felek, a hírek szerint 20 millió euróért cserélt gazdát a hátvéd játékjoga. Az angol csapat minden bizonnyal akkor jelenti be a 27 esztendős futballista érkezését, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon. A beszámolók alapján az ötszörös spanyol válogatott játékos 4 évre kötelezheti el magát a frissen feljutó alakulathoz.

Llorente 2017 nyarán igazolt a Sociedadhoz, akik a Real Madridtól vásárolták meg őt 7 millió euró ellenében. A védő azóta 88 alkalommal öltötte magára a baszkföldi gárda szerelését és ez idő alatt 8 gólt, valamint 2 gólpasszt jegyzett. A spanyol élvonalban összesen 138 meccsen lépett pályára, ugyanis korábban a Rayo Vallecano és a Málaga együttesénél is eltöltött 1-1 évet kölcsönben.