Real Madrid: Bale ügynöke odaszólt a blancóknak!

A Real Madridtól a Tottenham együtteséhez visszatérő walesi szélső ügynöke, Jonathan Barnett a TalkSportnak adott interjújában kommentálta a transzfert, odabökve egyet a Real Madridnak is.

A blancók kapcsán mi másról beszélhetett volna Jonathan Barnett, mint az elfogadás és tisztelet hiányáról a klub részéről…

“Egy olyan valakit, aki annyi mindent tett a Real Madridért, mint Gareth, egyáltalán nem becsültek meg. A Real Madridnál a padlót kellett volna csókolgatniuk Gareth lába előtt! Nem tisztelték őt, és ez volt az egyik legnagyobb probléma.” – Kezdte gondolatmenetét Bale ügynöke, aki a szélső Zinedine Zidane-nal való viszonyáról a következőt mondta:

“Különböző személyiségek találkoztak, és a támogatottság hiányáról is beszélhetünk. Sokféle dolog szerepet játszott abban, hogy Gareth kevesebb lehetőséget kapott az utóbbi időszakban Madridban.” – Így Barnett, Bale-hez hasonlóan nagyon is optimista az előttük álló időszak elé tekintve.

“Több lehetőségünk volt. A döntés csak is Gareth-en múlott! A legfontosabb, hogy újra élvezze a futballt, és jó formába lendüljön. Amint ez megtörténik, minden a legnagyobb rendben lesz. Gareth érett játékos, aki pontosan tudja, mit akar. Valószínűleg Nagy-Britannia legsikeresebb futballistája, de sok mindent el akar érni a Tottenhammel is!” – Fogalmazott a játékosügynök, aki már most azt is megszellőztette, hogy Bale kölcsönszerződése könnyen véglegessé is válhat Londonba, mondván a 31 esztendős játékos valóban hazatért.