Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ben köthet ki az Inter sztárja – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az Inter sztárhátvédjének helye már korántsem annyira biztos, mint amilyennek korábban tűnt, így akár még ebben az átigazolási időszakban sor kerülhet a távozására…

 

A Sky Sport Italia szerint a Tottenham csapata 50 millió eurót és további bónuszokat ajánlott az Inter részére a milánóiak szlovák hátvédje, Milan Skriniar megszerzéséért cserébe, akinek eladási árát korábban a milánói egyesület 60 millió euróban állapította meg.

A 25 esztendős hátvéd három évvel ezelőtt 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, eddig három szezon alatt együttesen már 128 tétmérkőzésen szerepelt a klub színeiben. Megszerzése iránt a közelmúltban a szigetországból a Manchester City és a Manchester United gárdája egyaránt komolyan érdeklődött.

Annak ellenére, hogy Skriniar az elmúlt szezonban 42 tétmérkőzésen lépett pályára a milánói gárda soraiban, az olasz sajtó véleménye szerint már korántsem számít nélkülözhetetlen szereplőnek Conte csapatában, és megfelelő ajánlat esetén készen állnak túladni rajta.