Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollywoodi sztárok vennének meg egy walesi klubot

Hivatalosan is érdeklődik két hollywoodi sztár, Ryan Reynolds és Rob McElhenney az iránt, hogy bevásárolja magát az ötödosztályban játszó walesi Wrexhambe.

A Deadpool és a Detektív Pikachu sztárja, Ryan Reynolds és a Felhőtlen Philadelphia című sorozat egyik főszereplője, Rob McElhenney hivatalosan is érdeklődik az iránt, hogy belefektessen a walesi Wrexhambe. Az angol ötödosztályban játszó klub 2011 óta szurkolói tulajdonban van, a tagok pedig elsöprő többséggel megszavazták a tárgyalások folytatását, amellyek a jelenlegi helyzet szerint arról fognak szólni, hogy bármilyen felvásárlás esetén 2 millió fontot lehet belefektetni a csapatba.

A klubot jelenleg irányító Wrexham Szurkolói Szakszervezetből 1223 tag, tehát a 97,5 százalékuk szavazott a befektetés mellett, és mindössze csak 31 tag voksolt ellene a keddi közgyűlésen. Ezután tettek ki egy hivatalos közleményt a csapat oldalára, amelyben megnevezték a két hollywoodi sztárt, mint befektető jelöltet.

“A szavazás végeredményeképp folytatjuk a tárgyalásokat, és jelenleg két befektető jelöltünk van. Mr McElhenney és Mr Reynolds hamarosan előterjeszthetik az elképzeléseiket, amelyeket a tagok megszavazhatnak egy második, rendkívüli közgyűlésen.”

Az érdeklődés természetesen mindenkit meglepett, bár Ryan Reynolds eddig is ismert volt üzleti befektetéseiről: a Deadpool sztárja nemrégiben adta el a több millió dolláros gin-üzletét, emellett pedig egy mobiltelefonokkal foglalkozó cége is van.

Reynolds egyébként félig-meddig megerősítette az érdeklődést a hivatalos Twitter-oldalán, egy erre irányuló bejegyzésre válaszolva:

“Soha nem tudhatod, hogy Ryan Reynolds mikor fog feltűnni Wrexhamben. – Igen, sosem tudhatod.”