Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megint a Chelsea-ből igazolna az Arsenal – sajtóhír

Meghökkentő átigazolási hírmorzsát szórt el a minap a szigetországi sajtó, ugyanis a szabadúszó Willian után hamarosan akár egy újabb játékos költözhet a Chelea-től az Arsenalhoz, de nem ingyen…

A Sky Sports információi szerint az Arsenal együttese fontolóra vette a középpálya erősítése érdekében a Chelsea létszámfeletti olasz karmestere, Jorginho szerződtetését. A kiszivárgott információk szerint a “Kékek” szívesen túladnának a játékoson, hogy a közelmúltbeli hatalmas kiadásokat a pénzügyi mérleg eladási oldalán valamelyest ki tudják egyenlíteni.

A 28 éves középpályás pályafutása eddigi szakaszában már a Hellas Verona, a Napoli és a Chelsea együttesében is együtt dolgozott a Juventus mostani mesterével, és Maurizio Sarri kezei alatt mindenhol alapembernek bizonyult. Annak idején az olasz szakember hívószavára csaptak le rá két évvel ezelőtt 50+7 millió font ellenében.

Ugyan Sarri már rég a múlté a Stamford Bridge-on, Jorginho tavaly Frank Lampard irányításában is 31 bajnokin és összesen 44 tétmeccsen kapott lehetőséget, de könnyen lehet, hogy az új érkezőkkel kevesebb szerep hárulna rá a 2020-2021-es idényben, és már csak ezért is megpróbálhatják értékesíteni őt.