Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér Olaszországba a közismert vándormadár – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az olasz másodosztályba (Serie B) frissen feljutó Monza csapata szerződteti a fénykorában többek közt az AC Milanban is megfordult rutinos támadót…

 

Az olasz sajtó kész tényként veszi, hogy a Silvio Berlusconi és Adriano Galliani által irányított, újoncként azonnal a feljutást megcélzó Monza csapata rövidesen meg fogja szerezni Kevin-Prince Boateng játékjogát a Fiorentinától.

A 33 esztendős támadó 2005 óta íródó profi karrierje során immár a 12. különböző csapat alkalmazásába került, a leghosszabb időt egy helyen 2010 és 2013 között töltött az AC Milan együttesénél, most pedig éppen egykori főnökei klubjához készül csatlakozni. Továbbá ugyancsak emlékezetes időszakot húzott le a Schalke 04 csapatában, megfordult még a teljesség igénye nélkül a Las Palmas, az Eintracht Frankfurt és a Sassuolo kötelékében, tavaly tavasszal kipróbálhatta magát a Barcelonában, utoljára pedig a Besiktas gárdájában szerepelt kölcsönben.

Boateng karrierje legjobb évében 10 gólt termelt a spanyol bajnokságban (2016-2017), míg a korosztályos válogatottként Németországot erősítő támadó a felnőttek közt Ghána színeiben 15 meccsen 2 gólt szerzett 2010 és 2014 között.

Bár Galliani csütörtök este sajtótájékoztatót tartott, Boateng érkezését nem jelentette be, mint ahogyan a Monza hétvégi meccskeretébe sem került be a neve, a sportigazgató sejtelmesen csupán annyit mondott a játékossal kapcsolatban, hogy “néha a szerelem nem múlik el, hanem visszatér és újra fellángol”