Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil szupertehetséget igazolt a Marseille – HIVATALOS

Hatalmas fogást jelentett be a péntek délutáni órákban a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique de Marseille együttese, amikor leigazolta régóta vágyott kiszemeltjét…

Az elmúlt kiírást a bajnokság második helyén záró Olympique de Marseille együttese egy igazán nagy fogást erősítette meg péntek délután közösségi oldalain keresztül, amikor világgá kürtölte, hogy 12 millió euróért cserébe megszerezte a brazil Botafogo tehetséges szélsőjét, Luís Henriquét.

A 18 esztendős balszélső fiatal kora ellenére a nemrég elkezdődött 2020-as idényben 19 mérkőzésen lépett pályára a patinás brazil egylet színeiben, miközben a francia klub már hetek óta árgus szemekkel követte a fejlődését. Henrique alapesetben mindkét szélen bevethető, jobb lábas, és hazájában már évek óta jókora tehetségeként tartják számon.

A francia bajnokságbeli szereplés akár ideális ugródeszka is lehet számára ahhoz, hogy néhány éven belül még feljebb másszon a ranglétrán, és akár egy igazán erős csapatban is megcsillogtassa tudását.