Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: Mourinho hozta régi formáját!

Mint ismert, a Tottenham továbbjutott az Európa-ligában a macedón Shkendija ellen aratott 3-1-es sikerével. José Mourinho meccs utáni értékelésében kis túlzással többet foglalkozott a találkozót megelőző, szerinte vicces szituációval, mint magával a mérkőzéssel.

“Egészen vicces szituációba kerültünk a meccs előtt. A kapusaim ugyanis közölték velem, hogy szerintük a kapuk túl kicsik! Megnéztem magam is, és valóban kicsik voltak! A kapusok egész életüket a gólvonalon töltik, azonnal észreveszik, ha valami nem szokványos. Jeleztük is egyből az UEFA képviselőinek a problémát!” – Így Mourinho meccs utáni sajtótájékoztatóján.

És hogy mi lett a történet vége? “Az UEFA részéről megmérték a kapukat, és 5 centiméterrel kisebbnek találták. Kértük, hogy megfelelő méretűek legyenek a kapuk a meccsre!” – Folytatta Mourinho, aki saját Instagram oldalán is megosztotta a történetet a következő képaláírássál.

“Azt hittem nőttem, de közben a kapu volt 5 centiméterrel kisebb…” – Írta a portugál, aki szerint egyébként nehéz meccsen vannak túl, nem játszottak jól, de elvégezték a feladatukat és ez a legfontosabb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I thought I had grown but then I realised the goal was 5 centimetres lower-Shkëndija 1 – 3 @spursofficial

Jose Mourinho (@josemourinho) által megosztott bejegyzés,