Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még egy nagyágyút igazolna az Atlético – sajtóhír

Luis Suárez pénteki leigazolása után a spanyol sajtó egybehangzó értesülései szerint az Atlético Madrid vezetősége újabb sztárcsatár leigazolásán dolgozik…

Többek közt a Marca is lehozta azokat a híreszteléseket, melyek szerint az Atlético Madrid vezetősége gőzerővel dolgozik Diego Costa értékesítésén, hogy ezt követően Luis Suárez mellé a másik uruguayi sztárcsatárt, a szabadúszó Edinson Cavanit is leigazolja.

A 33 éves támadó tavaly a hetedik szezonját töltötte a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta kereken 200 találatot szállított a klub színeiben, ugyanakkor kevesebb játéklehetősége révén a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában 14 meccs alatt mindössze két gólt szerzett. Cavani emiatt egyre kevésbé érezte jól magát a francia fővárosban, és végül már hosszú hónapokkal ezelőtt eldőlt, hogy a 2019-2020-as idény végeztével elhagyja a francia klubot. Ennek ellenére az iránta érdeklődő tucatnyi csapat egyikével sem tudott még megállapodni, és korábban már a “Matracosokat” is egyszer kikosarazta, akik most Suárez megszerzésével próbálnak rá nyomást gyakorolni.

A párizsi kalandot megelőzően Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben, hazájában nevelőcsapatán, a Danubión kívül máshol nem fordult meg.