Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Őrült meccset nyert meg az Inter! – videóval

Megkezdte az új idényt az alaposan megerősített Inter gárdája. Antonio Conte csapata egy nagyon jól szervezett és veszélyes Fiorentina ellen lépett pályára, amely kétszer is megszerezte a vezetést, de végül az Internek sikerült a maga javára fordítani a találkozót.

Már a mérkőzés első perceiben megszerezte a vezetést a Fiorentina. Biraghi beadását követően pattogott a labda az Inter kapuja előtt, amit Bonaventura használt ki a legjobban és készített Kouame elé, 0-1! Ezt követően az Inter fokozatosan magához ragadta a kezdeményezést, ami több helyzetben is megmutatkozott, de a Fiorentina is többször veszélyeztetni tudott Handanovic kapuja előtt. A „Violák” jól állták a sarat, egészen az első félidő hosszabbításáig. Ekkor Barella hozta fel a labdát, majd Martinezhez passzolt, aki kilőtte a hosszúsarkot, 1-1!

A második játékrészben ugyanolyan intenzitással támadott az Inter, aminek gyorsan meg is lett az eredménye. Martinez tört be a 16-on belülre és lőtt kapura, a labda megpattant Ceccherinin és a hálóban kötött ki, 2-1! A Fior nem omlott össze a két gyorsan bekapott gól nyomán, ugyanis 5 perccel később egyenlítettek is Ribéry és Castrovilli összjátékát követően, 2-2! Újabb 5 minutum elteltével már ismét a vendégeknél volt az előny. Ribéry ezúttal Chiesát szolgálta ki, aki elpasszolta Handanovic mellett a labdát, 2-3! A későbbiekben az Internek számos lehetősége volt, hogy egyenlítsen, de erre egészen a 87. percig várni kellett. Ekkor egy szép összjátékot követően Hakimi beadásából Lukaku talált be, 3-3! Alig telt el több, mint 60 másodperc és már az Internél volt az előny. Sánchez ívelésére D’Ambrosio érkezett és fejelt a hálóba, 4-3! Erre már nem volt válasza a vendégeknek, így az Inter győzelemmel kezdte az új idényt.

Inter – Fiorentina 4-3 (1-1)
Helyszín:
Giuseppe Meazza Vezette: Gianpaolo Calvarese
Gólszerzők: Martinez (45+2’), Ceccherini (52’- öngól). Lukaku (87′), D’Ambrosio (89′) ill. Kouame (3’), Castrovilli (57’), Chiesa (63’)

A mérkőzés összefoglalója:


 

A 2. forduló eredményei és további programja:

Szombat:
Torino 2-4 Atalanta
Cagliari 0-2 Lazio
Sampdoria 2-3 Benevento

Vasárnap:
12:30 Spezia – Sassuolo (Tv: Digi Sport 1)
15:00 Verona – Udinese
18:00 Crotone – AC Milan (Tv: Digi Sport 1)
18:00 Napoli – Genoa (Tv: Digi Sport 2)
20:45 AS Roma – Juventus (Tv: Digi Sport 1)

Hétfő:
20:45 Bologna – Parma (Tv: Digi Sport 2)