Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: nemet mondtak a 125 milliós ajánlatra – sajtóhír

A Marca szerint egy komoly, bónuszokkal együtt 150 milliós ajánlat érkezett a Barcelonához – amelyet gondolkodás nélkül visszautasított a katalán klub.

A spanyol lap arról ír, hogy egy 125 +25 millió eurós ajánlat futott be Ansu Fatiért. Erről a játékos ügyeit intéző Jorge Mendez sztármenedzser értesítette a klubot, ám Bartomeuéknak eszük ágában sincs elengedni az ifjú támadót.

A 17 éves játékosban a jövő Barcelonájának egyik alapemberét látják, így nem szeretnének megválni tőle – és még csak tárgyalni sem hajlandóak.

Az ajánlatot tévő klub kiléte egyelőre rejtély. A Marca csak annyit ír, hogy a Manchester City állítólag nagyon érdeklődött korábban a játékos iránt, de más angol klubok is figyelték őt (mint a Manchester United, a Liverpool, vagy a Chelsea).

Ansu Fati ma már egyértelműen az első keret tagja Barcelonában. Mivel alapember, ezért a spanyol újság szerint a szerződésében foglalt kivásárlási ára automatikusan felment 170-ről 400 millió euróra. Lassan időszerű lenne egyébként hosszabbítani vele, hiszen 2022-ben lejár a kontraktusa a Barcával és onnantól szabadon igazolhatóvá válna.