Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Megint kikapott a Schalke!

A német bajnokság (Bundesliga) 2. fordulójának szombati játéknapján a Schalke a Werder Brement látta vendégül. A gelsenkircheniek a Bayern elleni 8-0-ás pofont követően ismét vereséget szenvedtek.

Ismét nem sikerült nyernie a Schalkénak. Zsinórban a 18. bajnokiján maradt nyeretlen a gelsenkircheni alakulat, amely legutóbb még januárban, a Mönchengladbachot győzte le 2-0-ra. Azóta 6 döntetlent és 12 vereséget könyvelhetett el a David Wagner által vezetett gárda. Ezúttal a Werder Brement látták vendégül, de a brémaiak is 3 ponttal távoztak a Veltins Arénából, elsősorban Niclas Füllkrug remeklésének köszönhetően, aki mesterhármast szerzett. A Schalkénak csupán a szépítés jött össze a hosszabbításban, így 3-1 arányban alulmaradtak.

A 18 meccses nyeretlenségi széria melett egy újabb negatív rekordot sikerült összehozni, ugyanis a Schalke az első két fordulóban összesen 11 alkalommal szedte ki a labdát a hálójából. A Bundesliga eddigi történetében sosem fordult még elő, hogy bármelyik csapat az első két körben legalább 10 gólt kapott volna.

A mérkőzés összefoglalója: