Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Megszakadt a Bayern veretlenségi szériája! – videóval

A szuperkupa megnyerése után a Hoffenheim otthonába látogatott a Bayern München. A bajor sztárcsapat pihentette néhány kulcsjátékosát a találkozó elején, de később ők sem tudtak segíteni a mai nap elképesztő játékot bemutató Hoffenheim ellen.

Már a mérkőzés elején próbálta magához ragadni a kezdeményezést a Bayern München, de a Hoffenheim több veszélyes ellentámadást vezetett. Az egyiket egy szöglet követte, ami után a hazaiak Bicakcic fejese révén meg is szerezték a vezetést, 1-0! Nem sokkal később már kettővel vezetett a Hoffenheim. Pavard tette rosszul hátra a labdát, amire Dabbur csapott le és átemelte Neuert, 2-0! A 36. percben összejött a szépítés a Bayernnek. Müller tette hátra a labdát Kimmichnek, aki nagyon elegánsan a sarokba emelte a játékszert, 2-1!

A második játékrészben sem igazán változott a játék képe, így Hansi Flick beküldte Lewandowskit és Goretzkát. A 74. percben a Hoffenheim eldönthette volna a találkozót, de Skov lövését Neuer hatalmas bravúrral hárította. A 77. minutumban aztán már Neuer is tehetetlen volt. Bebou adta középre a labdát, Kramaric pedig nem hibázott, 3-1! A találkozó végén még büntetőhöz jutott a Hoffenheim, amelyet Kramaric magabiztosan értékesített, 4-1! Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattak a hazaiak, akik így át is vették a vezetést a tabellán.

Hoffenheim – Bayern München 4-1 (2-1)
Helyszín:
PreZero Arena Vezette: Benjamin Brand
Gólszerzők: Bicakcic (16’), Dabbur (25), Kramaric (77′, 90+2′- büntető) ill. Kimmich (36’)

A mérkőzés összefoglalója:

 

A 2. forduló eredményei és további programja:

Péntek:
Hertha BSC 1-3 Frankfurt

Szombat:
Augsburg 2-0 Borussia Dortmund
Bielefeld 1-0 Köln
Leverkusen 1-1 RB Leipzig
Mainz 1-4 Stuttgart
Mönchengladbach 1-1 Union Berlin
Schalke 1-3 Werder Bremen

Vasárnap:
18:00 Freiburg – Wolfsburg (Tv: Sport 2)

A bajnokság aktuális állása: