Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sturridge visszatérhet a PL-be – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Liverpool egykori BL-győztes támadója ismét az angol bajnokságban (Premier League) szeretne játszani, és közel is áll a megállapodáshoz az egyik csapattal…

A Daily Mail információi értelmében a PL-ben tavaly az előkelő, kilencedik helyen záró Sheffield United csapata szerződtetni akarja a jelenleg klub nélküli Daniel Sturridge-t.

A 31 éves támadó 2012-ben a Chelsea-vel, 2019-ben pedig a Liverpool játékosaként nyert Bajnokok Ligáját. Az utóbbi sikert követően távozott a “Vörösöktől”, és az elmúlt idényben a török Trabzonspor csapatánál vállalt szerepet. Sturridge kalandja azonban nem sikerült eredményesen, mindössze 11 mérkőzésen lépett pályára, menet közben eltiltást is kapott egy korábbi fogadási csalás miatt. Pályafutása során a Premier League-ben 218 mérkőzés alatt 77 gólt szerzett, legjobb idényében 21 találatig jutott a 2013-2014-es kiírás során.

Egy jó formában lévő Sturridge-re nagy szüksége is lenne Chris Wilder csapatának, mert a Sheffield United két vereséggel, 0-3-as gólkülönbséggel indította a 2020-2021-es idényt.