Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Nagy jövő előtt áll, de jobban kell koncentrálnia!”

Az FC Barcelona trénere nem meglepő módon külön kitért meccs utáni értékelésében a Villarreal ellen az első félidőben remekül és eredményesen futballozó Ansu Fati teljesítményére. 

“Ki kell emelnünk Ansu teljesítményét. Kicsit még engem is meglepett, hiszen az elmúlt héten az edzőmérkőzésen még nem volt ilyen formában. Persze tudjuk, hogy csak 17 éves. Nagyszerű jövő áll előtte, de fejlődnie kell dolgokban, főleg a koncentráció területén. Néha olyan, mintha nem összpontosítana eléggé.” – Kezdte gondolatmenetét Koeman.

“Ma remekül futballozott, mindenki láthatta, mire képes. A bal szélen hatalmas pluszt adott a csapatnak. Ansu hatalmas tehetség, vigyáznunk kell rá, segítenünk őt!” – Folytatta Koeman aki a találkozót röviden a következőképpen értékelte:

“Nagyon örülök annak, amit az első félidőben láttam, domináns teljesítmény volt. Csapatként futballoztunk, agresszívan visszatámadtunk labdaszerzésnél, és optimális volt az átmenetünk támadásba. Összességében is tetszett, amit láttam!” – Fogalmazott a Barca trénere.