Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A spanyolok lemaradhatnak Adama Traoreról!

A spanyol sajtóban is megjelenő hírek szerint Adama Traore könnyen elképzelhető, hogy nem kap többé válogatott meghívót Luis Enrique spanyol szövetségi kapitánytól.

A Wolverhampton szélsőjének debütálása a spanyol válogatottban még augusztusban balszerencséjére koronavírus-fertőzése miatt elmaradt, miután hazaküldték a válogatott kerettől.

A spanyolok sajtó szerint a 24 esztendős bivalyerős játékos hiába szerepel továbbra is Luis Enrique szövetségi kapitány előzetes, bővített listáján a spanyolok soron következő Portugália (barátságos), valamint Svájc és Ukrajna elleni Nemzetek Ligája találkozóira készülve, az élet más útra terelheti Traoret.

Mali Labdarúgó-szövetsége ugyanis minden követ megmozgatni készül, hogy a Barca-nevelésű kiválóság őket válassza. A mali felmenőkkel is rendelkező Traoret a tervek szerint behívnák az októberi Ghána és Irán elleni felkészülési találkozókra, mi több az As című madridi sportlap szerint már meghívót is küldtek neki.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabályai szerint amennyiben Adama Traore pályára is lép az afrikai ország színeiben, mivel nem tétmérkőzésen tenné azt, még akár Spanyol válogatott is lehetne a későbbiekben – Érdekes kis történet bontakozhat még ki ebből…