Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus megegyezett a régi kiszemeltjéről – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus csapata gőzerővel dolgozik azon, hogy még egy komoly erősítést végrehajtson az átigazolási piac zárása előtt…

 

A Corriere dello Sport értesülései szerint már létrejött a szóbeli megállapodás a Juventus és a Fiorentina vezetősége közt, hogy a firenzei gárda 50 millió eurós vételi opcióval kölcsönadja a rekordbajnoknak Federico Chiesát. Az egyetlen akadály már csak az lehet, hogy a “Zebrák” még mindig nem tudták értékesíteni Douglas Costát, akit egyelőre hiába kínálgatnak PL-csapatoknak, a brazil szélső legutóbb visszautasította a Wolves közeledését.

A 22 éves szélső a Serie A előző kiírásában 10 góllal végzett, és fiatal kora ellenére már négy éve abszolút alapembernek számít a “Violák” soraiban, minden sorozatot figyelembe véve már elérte a 150 pályára lépést. Chiesa a firenzei gárda mellett az olasz válogatottban Roberto Mancini megfiatalított együttesében is rendszeres szereplő. Az olasz labdarúgás egyik legnagyobb jövőbeli ígéretének tartott Chiesa a négy idény alatt 33 találatot szállított.

A tehetséges labdarúgó szolgálatai iránt a közelmúltban a Juventus mellett például a Manchester United együttese is megalapozott érdeklődést tanúsított.