Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United csapna le a Real mellőzöttjére – sajtóhír

Az aktuális spanyol lapértesülések szerint az egyre kétségbeesettebben támadót kereső Machester United együttese is le akarja igazolni a Real Madrid hányattatott sorsú játékosát…

Az AS információi szerint a Manchester United együttese nyitott lenne arra, hogy kölcsönben megszerezze a Real Madrid csapatában kevesebb lehetőséghez jutó Luka Jovic játékjogát a “királyi gárdától”.

A “Vörös Ördögök” hosszú hónapokon át hiába próbálkoztak Jadon Sanchóért a Borussia Dortmundnál, mostanság pedig a jó ideje szabadúszó Edinson Cavani neve is felmerült, de kétségkívül a szerb támadó olcsóbb megoldás lenne bármelyiküknél.

A 22 éves Jovic múlt nyáron hatalmas reményekkel igazolt a madridiakhoz, akik 60 millió eurót fizették érte az Eintracht Frankfurtnak, miután a tehetséges gólfelelős a 2018-2019-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzés alatt 27 találatot szórt. Ezt a szédületes góllövő formát nyomaiban sem tudta azonban átmenteni a Realhoz, ahol 25 pályára lépés alatt csupán kétszer vette be az ellenfelek kapuit, ráadásul állandó játéklehetőséget sem igazán tudott eddig követelni magának – megítélése egyre inkább kétes a “blancók” háza táján.