Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: megszerezte első hazai győzelmét a Real Madrid – videóval

Sikeresen vette első hazai bajnokiját a Real Madrid a Valladolid együttese ellen.

Zinedine Zidane dolga ezúttal sem volt egyszerű, hiszen a mérkőzést megelőző reggelen jött a hír, miszerint Eden Hazard újabb heteket kénytelen kihagyni sérülése miatt, így a csapat kezdőjébe ezúttal sem kerülhetett be a belga támadó.

Bekerült azonban Karim Benzema párjaként az a Luka Jovic, aki az előző mérkőzésen piros lapot harcolt ki az ellenfél csapatában, és helyet kapott a Bayern München kölcsönjátékából visszatérő Odriozola is.

A mérkőzés első félidejében a Real Madrid együttesétől már sajnos megszokott gólszegény játékot láthattuk, ahol a masszív védelem és középpálya ellenére a támadósor fantáziátlanul próbálkozik az ellenfél kapujánál. Luka Jovic helyzetein kívül alig akadt érdemi pillanat az első játékrészben, majd a másik félidőben szintén a szerb volt a legközelebb a gólhoz egy jól helyezett fejessel, azonban a Valladolid kapusa hárítani tudott, így maradt a gól nélküli döntetlen egészen addig, amíg a frissen csereként beálló Vinícius Jr le nem csapott egy eladott labdára és értékesíteni tudta azt.

A fiatal brazil a gólja után több helyzetet is kihagyott, azonban ez végül nem volt hatással a csapat sikereire, hiszen a Real Madrid megtartotta egy gólos előnyét és így újabb három pontra tett szert az új szezonban.

Real Madrid – Valladolid : 1-0
Gólszerzők: Vinícius Jr. (65.)ill. –
Kiállítás: – ill. –