Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Még mindig teljesen elkötelezett vagyok Barca-címer iránt”

Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás támadója interjút adott a Sportnak, amelyben kijelentette, hogy a nyári szóváltások és nagy port kavaró kijelentések után tiszta lappal kezdi meg a 2020-2021-es idényt, és – ahogy eddig is – teljesen elkötelezett a klub iránt.

„Megértem, hogy egyesek szerint jobb lett volna, ha csendben maradok, mint általában, ám az előző néhány hétben sok fájdalom ért, és így fejeztem ki magamat. Aki ismer, tudja, képtelen vagyok másképp játszani. Mindig győzni akarok és igyekszem a legjobbamat nyújtani a pályán. Egész életemben így volt, s ezen nem változtatok. Még mindig teljesen elkötelezett vagyok Barca-címer iránt. Végezetül, ha a klubtagok vagy a szurkolók közül bárkit megsértettem a szavaimmal, legyenek tisztában vele, a cselekedeteim hátterében mindig az áll, ami a klubnak a legjobb” – idézi a Sport Lionel Messit, aki a nyáron távozni akart nevelőklubjától, és többek között azt sem hagyta szó nélkül, hogy barátja, Luis Suárez az Atlético Madridba igazolt a katalánoktól.

Messi pályafutása során a 2019-2020-as idény volt a második, amelyben nem nyert trófeát a Barcelonával. Az első ilyen Frank Rijkaard utolsó idénye, a 2007-2008-as szezon volt. A Barca Ronald Koemannal a kispadon megnyerte első tétmérkőzését az új szezonban. A Villarreal elleni 4-0-s siker alkalmával Messi is eredményes volt.