Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus középpályása nem akart távozni – sajtóhír

Az olasz rekordbajnok labdarúgójának esze ágában sem volt elhagyni a csapatot, hiába próbáltak megválni tőle mindenképpen.


A Calcio Mercato értesülései szerint a Juventus túlakart adni középpályásán, Sami Khedirán, de a német válogatott játékos nem akarta sem a szerződését felbontani, sem eligazolni, így a Zebrák nyakán maradt a 2020/21-es szezonra.

A 33 éves labdarúgótól azért szeretett volna megválni az olasz bajnoki címvédő, hogy a fizetésével is spórolni tudjon. A hírek szerint ebből szerették volna fedezni a csapat új játékosának, Federico Chiesának a fizetését, azonban ez a tervük a kútba esett, mivel Khedira nem volt hajlandó a kompromisszumra a szerződésének felbontásával kapcsolatban még azok ellenére sem, hogy tisztán a tudtára adták, hogy valószínűleg nem túl sok lehetőség fog neki jutni.

A világbajnok védekező középpályás már az elmúlt idényben is csak epizódszerephez jutott. Ugyan 18 tétmérkőzésen kapott esélyt, viszont ezeken mindössze 978 perc jutott neki. Az idei szezonban pedig még ettől is kevesebb játéklehetőségre számíthat, de így sem volt hajlandó távozni.