Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hajléktalant mentett meg a Liverpool sztárja – videóval

Nem akármilyen történet járja be a közösségi médiát a Liverpool klasszisával kapcsolatban, aki ismét emberi nagyságáról tett tanúbizonyságot…

Angol sajtóbeszámolók szerint a közelmúltban Mohamed Szalah éppen egy liverpooli benzinkúton tankolt, amikor észrevette, hogy egy társaság verbálisan bántalmaz egy kéregető hajléktalant. Az egyiptomi csatár pedig azonnal a sértett segítségére sietett, aki rendkívül hálás volt neki:

“Mo pont annyira volt csodálatos, mint amennyire a Liverpool játékosaként a pályánHallotta, hogy mit mond nekem az a kis csapat, odafordult hozzájuk, és azt mondta: »Akár ti is kerülhettek ilyen helyzetbe néhány éven belül«. Csak akkor jöttem rá, hogy nem hallucinálok, amikor Mo átadott nekem száz fontot. Micsoda legenda! Látta, amikor az a néhány srác odaszólt nekem. Bizonyos neveket aggattak rám, és kérdezgették, hogy miért kéregetek, majd közölték, hogy szerezzek munkát. Szalah látta, mi történt, mondott nekik valamit, majd odament a pénzkiadó automatához. Mérhetetlen örömöt éreztem, hatalmas rajongója vagyok. Ő egy igazi hős, szeretnék köszönetet mondani neki”

– mondta a David Craig nevű férfi a The Sun részére adott interjúban.