Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiában folytatja a német világbajnok középpályás! – Hivatalos

A holland bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven alakulata hivatalos fórumain bejelentette, hogy leigazolták Mario Götzét.

Mario Götze a holland élvonalban próbálja meg újraéleszteni pályafutását. A német középpályást ingyen szerezte meg az eindhoveni alakulat, miután nyáron lejárt a szerződése a Dortmundnál. A sárga-feketékhez 2016-ban tért vissza a Bayern Münchentől, de nem tudta azt a formát hozni, amiért korábban a bajorok lecsaptak rá 2013-ban. A hivatalos bejelentés után Götze az alábbiakat mondta:

Hosszú ideig tárgyaltunk a PSV-vel és komolyan elgondolkoztam azon, hogy Hollandiába igazoljak. Számos klub megkeresett a folytatást illetően, de én az érzéseimre hagyatkoztam és meghoztam a döntésemet. Úgy érzem készen állok egy új és nagyon másféle kihívásra, és bízom benne, hogy jól döntöttem.

Új klubjával 2 éves szerződést írt alá és a 27-es mezt fogja viselni. Nem ő volt az egyetlen, akit a PSV a holland átigazolási piac utolsó napján jelentett be. Rajta kívül még kölcsönvették Marco van Ginkelt a Chelseatől és Adrian Feint a Bayern Münchentől. Utóbbira opciós joguk is van, hogy a szezon végén végleg megvásárolhassák.