MLS: elképesztő szabadrúgásgóllal mutatkozott be az argentin sztár – videóval

Az észak-amerikai profi liga (MLS) legutóbbi játéknapján az újonc három vereség után újra nyert és közelmúltbeli nagy igazolása is csattanós körülmények közt tette le a névjegyét…

A Keleti konferencia utolsó helyezettjei közt tanyázó Inter Miami együttese emlékezetes sikert aratott csütörtökre virradóra, hiszen David Beckham csapata hátrányból fordítva nyert a New York Red Bulls vendégeként. A gól nélküli első félidő után még a házigazda került lépéselőnybe, ám két perc alatt válaszolt az Inter a fiatal argentin Matías Pellegrini találatával, majd az igazi csattanó az utolsó tíz percen belülre fordulva érkezett, amikor a csapat közelmúltban igazolt nagy nevű játékosa megszerezte a győztes gólt. Gonzalo Higuaín a tizenhatos előteréből végezhetett el szabadrúgást, mellyel alaposan kipókhálózta a hosszú felsőt, így tulajdonképpen új oldaláról mutatkozott be, mert Európában kevés ilyen megmozdulást láthattunk tőle.

Győzelme ellenére az Inter Miami továbbra is csak a 12. helyet foglalja el a 14 csapatos csoportban bemutatkozó szezonjában.

New York Red Bulls – Inter Miami 1-2 (1-2)
Gólszerzők: O. Fernández (53.), ill. M. Pellegrini (55.), Higuaín (81.)

A keleti konferencia aktuális állása

(Tabella: eredmények.com)