Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: reménykednek a Napoli támadójának januári leigazolásában – sajtóhír

A Farkasok a téli átigazolási időszakban újra tárgyalnának a rivális csapat labdarúgójának átigazolásáról, a Corriere dello Sport értesülései szerint.


Az AS Roma és a Napoli az átigazolási ablak utolsó napjaiban majdnem megegyezett Arkadiusz Milik csapatváltásáról, azonban nem sikerült véglegesíteni a feleknek a megállapodást, így a lengyel csatár maradni kényszerült a nápolyi alakulatnál.

A 26 éves támadóért a Napoli már nem fog olyan összeget kapni amelyet szeretne, ugyanis 2021 nyarán lejár a kontraktusa a klubbal, amit nem kíván meghosszabbítani Milik, ezért is akartak megválni tőle még az idén. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, azonban 10 milliótól többet aligha fognak érte kapni januárban.

Az 51-szeres lengyel válogatott labdarúgó 2016-ban igazolt a Napolihoz az Ajaxtól 32 millió euró ellenében, azóta 122 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, amelyeken 48 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

Az AS Romának azonban igyekeznie kell majd Milik leigazolásával, ugyanis a Fulham komoly érdeklődést mutat iránta és mindent megtesznek majd a megszerzéséért az angolok a hírek szerint.