Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: spanyol válogatott védővel erősítene Solskjaer – sajtóhír

A norvég mester elégedetlen védelmével és a La Liga egyik legjobb belső védőjét szemelte ki hátsó sorának megerősítésére.


A Manchester United januárban megpróbálja leigazolni a Villarreal fiatal középhátvédjét, Pau Torrest, az ESPN értesülései szerint. A 23 éves labdarúgó szerződése 2024-ig szól “A Sárga tengeralattjárónál”, piaci értékét pedig 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de. 

Torres olyannyira jól teljesített az elmúlt idényben a La Ligában, hogy a spanyol válogatottba a kezdőcsapat tagjává vált Sergio Ramos mellett az elmúlt időszakban. Erre figyeltek fel a Vörös Ördögök megfigyelői, és a csapat trénere Ole Gunna Solskjaer is, így a téli átigazolási időszakban mindent megtesznek a megszerzéséért a forrás szerint. A Villarreal közel 50 millió eurót kérne egyik legjobbjáért.

Az ötszörös spanyol válogatott középhátvéd a Villarrealban nevelkedett, azonban egy idényt eltöltött a Málaganál kölcsönben. A Sárgáknál 48 tétmérkőzésen kapott ezidáig lehetőséget az első számú csapatban, amelyeken 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.