Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fradi: sikeres főpróba az első BL-csoportmeccs előtt

A kisvárdai mérkőzéssel egy durva menetelésbe kezdett bele a Ferencváros. Hiszen innentől kezdve 4 naponta kell a meccseket játszani a csapatnak. Kedden, már a Camp Nou-ban játszanak a Barcelona ellen, majd jöhet az Újpest elleni derby. Ezután sem lazíthatnak a Fradisták, a következő ellenfeleik: Dinamo Kijev, Fehérvár, Juventus.

Már a 4. percben a gólvonal körnékéről kellett tisztáznia az eddig kisvárdai védőnek, mégsem született gól az első félidőben. A Ferencváros első kaput eltaláló lövésére egészen a 66. percig kellett várni, ekkor Civic hosszúnak tűnő beadását Isael elcsípte és bevágta a Kisvárda kapujába 0-1! Civic a gól előtt egy perccel állt be Heister helyére.
Egy kisvárdai félpályás labdavesztés után két ferencvárosi játékos, Skvarka és Baturina indulhatott meg a hazai kapu felé. Baturina egy rúgás után lemaradt a földön, Skvarka kénytelen volt bevárni honfitársát, Makot, akinek a beadásába a becsúszó Karasyuk olyan szerencsétlenül ért bele, hogy Dombó Dávid is tehetetlen volt 0-2!

Ezzel a győzelem hangolt a Ferencváros a Barcelona elleni BL-találkozóra, kedden pedig Hajrá Fradi!

Kisvárda – Ferencvárosi TC 0-2 (0-0)
Vezette: Berke Balázs Helyszín: Kisvárda, Várkerti Stadion
Gólszerzők:ill. Isael (66.), Karasyuk (89. – öngól)

Az OTP Bank Liga állása