Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Neymar egy igazi bohóc!”

A perui válogatott védője, Carlos Zambrano egyáltalán nem volt elragadtatva Neymar viselkedésétől kedden a Brazília elleni világbajnoki selejtezőn. 

Neymar egy mesterhármassal segítette nemzeti csapatát a győzelemhez Limában, ahol végül 4-2-re győzték le Perut. Ahogy a legutóbbi találkozójukon, az előző évi Copa America fináléjában, a PSG sztárja most is két büntetőt értékesített a harmadik gólja mellett.

A Boca Juniors védője, Zambrano nem rejtette véka alá a mérkőzés után a véleményét Neymarról, és szó szerint egy “bohócnak” nevezte, de azért jó játékosnak tartja.

“Őszintén szólva, Neymar egy nagyon jó játékos, az egyik legjobb a világon, de számomra csak egy igazi bohóc. Tisztában van vele, hogy mire képes a pályán, ezért egy remek játékos, de a legkisebb kontaktnál is a színészkedés lehetőségét keresi. Legalább háromszor vagy négyszer eldobta magát a tizenhatoson belül, hátha büntetővel jutalmazzák az alakítását és végre gólt lőhet, és kettőt meg is kapott”

– nyilatkozta a védő a “La banda del Chino” televíziós műsornak.

Zambrano utána általánosságban a brazil játékosokat sem kímélte.

“Ez annyira brazil. Ha hozzájuk érünk, már azonnal a VAR-ra mutogatnak, és meg is nézik nekik. Legyen a döntés számukra pozitív vagy negatív, akkor is mindig megnézik a felvételeket, csak mert brazilok”

– tette hozzá a peruiak játékosa.