Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Salzburg: megtalálták Szoboszlai utódját – HIVATALOS

Ismét a húsz éven aluli korosztály egy jeles képviselőjét szerződtette a Red Bull Salzburg. Az osztrák bajnokcsapat tegnap jelentette be az egyesült államokbeli Brenden Aaronson szerződtetését. A 19 éves középpályás akár Szoboszlai Dominik pótlása is lehet a jövőben.

Brenden Aaronson megvásárlását tegnap jelentette be a Salzburg. Az energiaital gyártó Red Bull által pénzelt klub 5,1 millió euróért szerződtette az egyszeres USA válogatott játékost. A Philadelphia Union karmestere azonban nem most, csak januárban fog csatlakozni a salzburgiakhoz.

Aaronson a Bajnokok Ligája csoportkörében is érdekelt Salzburg bejelentése szerint 2025-ig írt alá a klubbal. Sőt, már azt is tudjuk, hogy az amerikai játékos a tizenegyes mezszámot fogja megkapni.

A fiatal középpályás így nyilatkozott a bejelentés után:

„Alig várom, hogy karrierem következő fejezetét elkezdhesse a Red Bull Salzburgnál. Fiatal játékosként arra törekszem, hogy fejlesszem a képességeimet, és láttam, hogy a Salzburgnál hogyan fejlődött olyan sok hihetetlen tehetség. Az, ahogyan fociznak, valóban megfelel a stílusomnak, amely a támadás nagy nyomással. Számomra ez a tökéletes következő lépés. nagyon hálás vagyok, hogy megvan ez a lehetőség, és alig várom, hogy elkezdhessem az edzéseket.”

– ünnepelte előrelépését, Aaronson.