Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: Győzött, ezzel élen a Villarreal együttese – videóval

Két volt Valencia játékos góljával nyert a Villarreal hazai pályán a Denevérek ellen, így immár a tabella élén zárja a fordulót.

Egészen fordulatos mérkőzésen állt élre a Villarreal a LaLiga 6. fordulójának rangadóját követően, hiszen a Denevérek együttese felett két olyan játékossal arattak győzelmet, akik a tavalyi év folyamán még a Valencia együttesét szolgálták.

Az első játékrészben Alcacer korai értékesített tizenegyesével szerezték meg a vendégek a vezetést, amelyet követően a vendégek egy időre leblokkoltak, azonban a félidőt megelőzően Guedes tudott kiegyenlíteni, hogy újult erőre kapva rohamozhassanak a második játékrész folyamán.

A Denevérek rohama azonban látványosan kifáradt, hiszen a második játékrészben már nem bírták kapitulálásra kényszeríteni a Sárga Tengeralattjárót, ellenben a másik ex-Valencia játékos, Parejo édes bosszút állt volt csapatán, és a második félidőben góllal állította be a mérkőzés 2-1-es végeredményét.

A Real Madrid fiatal tehetsége, Kubo a 64. percben kapott lehetőséget a bizonyításra, amely balul sült el, hiszen a japán játékos túl buzgón szedett össze két sárga lapot csupán 30 perc leforgása alatt.

A Villarreal ezzel a hatalmas győzelemmel átvette a vezetőhelyet a LaLiga tabelláján, megelőzve a frissen bukó Real Madrid együttesét.

Villarreal – Valencia : 2-1 (1-3)
Gólszerzők:  Alcacer (6.) Parejo (69.) ill. Guedes (37.)
Kiállítás: – ill. –