Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Redknapp: Bale-lel a legjobb támadósora lehet a Spurs-nek

A világ egyik legértékesebb keretével rendelkezik a Tottenham Hotspur csapata. A londoni klubhoz ráadásul a nyáron visszatért Gareth Bale, aki még 2013-ban hagyta el a White Hart Lane-t a Real Madrid kedvéért. Vajon így mennyire javulhatnak a bajnoki reményeik?

Pár hete azt nyilatkozta Gareth Bale „hazatérésével” a Sarkantyúsok korábbi menedzsere (2008-2012) Harry Redknapp, hogy akár bajnokesélyesnek is tekinthető immár a Spurs. A veterán szakember fia, a korábban a Liverpoolban és a Spurs-ben is futballozó Jamie Redknapp a saját állítása szerint furcsállotta apja szavait. Ám az egykori védő is lát fantáziát immár, lévén Kane és Son mellé beépülve akár Bale is megcsillanthatja tudását:

„Apám néhány hete azt mondta a Sky Sports-on, hogy a Tottenham megnyerheti a bajnokságot! Nem vagyok benne biztos, hogy valóban így látta-e, de utána gyorsan megvizsgáltam a testhőmérsékletét, hogy megbizonyosodjak róla! A jó hír az, hogy jól volt. Tudom, hogy honnan vette ezt. Abból a szempontból, hogy jó játékosaik vannak, de elég jók? Hosszú távon össze tudják hozni? Emlékeznünk kell arra is, hogy igen, megverték a Manchester Unitedot és a Southamptont, de az Evertonnal szemben veszítettek, a Newcastle-lel döntetlent játszottak, ez pedig nem tökéletes. Ha ők hárman együtt játszhatnak, akkor az a legjobb csatársor lesz az országban. Csodálatosak lehetnek. Igazából alig várom, hogy meglássam őket.”

– nyilatkozta Redknapp.

Gareth Bale egyelőre csak kölcsönbe, a 2020/21-es évadra tért vissza a Spurs-be, ám sérülés miatti pihenője miatt egyelőre várni kell a bemutatkozására.