Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bontana a Real sztárja – sajtóhír

Spanyol beszámolók szerint a kevesebb játéklehetőség és a klubnál betöltött minimális szerepe miatt könnyen elképzelhető, hogy rövidesen aktuális szerződése felbontását kérheti a Real Madrid vezetőségétől a csapat egykori nagy erőssége…

A spanyol átigazolási hírekkel foglalkozó Don Balón portál információi szerint ha továbbra sem változik a Real Madrid csapatánál betöltött helyet, akkor Marcelo arra kérheti a klub vezetőségét, hogy bontsa fel 2022-ig érvényes megállapodását.

A 32 éves hátvéd 2007 óta áll hűségesen a “királyi gárda” alkalmazásában, és bár jó eséllyel már túl van karrierje fénykorán, rutinja révén még mindig Zinedine Zidane egyik kedvelt játékosa, de a brazil légiós már egyre kevésbé érzi jól magát a madridiaknál. Marcelo a 13 hosszú esztendeje tartó madridi szerepvállalása során már több mint 500 tétmérkőzésen húzhatta magára a “blancók” szerelését, ám a 2019-2020-as kiírásban csupán 15 bajnokin és összesen 23 meccs jutott számára sérülések miatt is. Az új idényben három bajnokiból kettőn lépett pályára, mindkettőt végig játszotta.

Korábban két olasz sztárcsapat, az Inter és a Juventus is érdeklődött már a megszerzése iránt, ám magas fizetése miatt egyelőre nem tűnik reálisnak, hogy bármelyik klub meg tudja majd őt szerezni a Realtól.