Liverpool: Van Dijk először beszélt sérüléséről!

Mint ismert, a “vörösök” középhátvédjére műtét és több hónapnyi kihagyás vár hétvégi térdsérülését követően. A holland kiválóság a közösségi médiában először szólalt meg sérülését követően.

“Ma délután már konzultációt folytattunk a tegnapi eset után rám váró rehabilitáció részleteinek megtervezéséről is. Innentől csak is a felépülésre koncentrálok, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy amilyen gyorsan csak lehet, visszatérhessek. Nyilvánvalóan csalódott vagyok, de határozottan hiszek abban, hogy a nehézségeken belül lehetőség is rejlik, és Isten segítségével biztos vagyok abban, hogy erősebben, fittebben térhetek vissza, mint valaha!” – Kezdett bele hivatalos Twitter csatornáján posztolt üzenetébe van Dijk.

“Ahogyan az életben is, a futballban is minden okkal történik. Fontos, hogy emelt fővel járjunk, történjék akár jó, akár rossz dolog is velünk. A feleségem, a gyerekeim, a családom, a Liverpool támogatásosával készen állok egy újfajta kihívásra. Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást, nagyon sokat jelent ez a számomra. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért is, hogy segíthessem a csapattársaimat az elkövetkezendő hetek komoly kihívásaiban. Vissza térek!” – Így a 29 esztendős klasszis, aki az előzetes becslések szerint 7-8 hónapig nem léphet majd pályára.