Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sergio Ramos rápihenhet az El Clásicora

Kellemetlen hazai vereségbe futott bele a Real Madrid a Cádíz ellenében. A bajnoki címvédő „Királyiak” sorcserejé a szünetben pedig nem csak taktikai okokból következett be: Sergio Ramos fájdalmat érzett a bal térdében.

A Cádiztól elszenvedett vereséget követően azonban nem pihenhet a Real. Zinedine Zidane csapata ugyanis természetesen érdekelt a Bajnokok Ligája 2020/21-es idényének csoportkörében is. A spanyol együttes a Sahtar Donyeck ellen kezdi meg a nemzetközi szereplését. A madridiak hazai pályán, szerdán 18:55 órától fogadják az ukránokat.

Állítólag egyre inkább híznak Zidane mester gondjai a csapat összeállítását illetően: a már biztosan sérülés miatt kimaradó Carvajal, Hazard, Odegaard és Odriozola mellett a csapatkapitány sem lehet ott a pályán holnapután. Talán nincs nagy baj Sergio Ramos térdével, de a hétközi BL-indulást ki kényszerülhet hagyni, a szakértő gyógytorna ellenére is.

A spanyol sajtó értesülése szerint azonban a hétvégi, FC Barcelona elleni rangadón már ismét játékra fog jelentkezni, a 34 esztendős csapatkapitány.