Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Dibusz ugyanúgy készül, mint bármely más csapat ellen

A Fradi kapusa a spanyol gigász elleni mérkőzésről ejtett néhány mondatot, amelyben több dologra is kitért.


A Ferencváros kedden este 25 év után ismételten Bajnokok Ligája csoportkörben szerepelhet, ráadásul első mérkőzését a világ egyik legjobb csapatának, a Barcelonának az otthonában kezdheti meg, erről ejtett néhány szót Dibusz Dénes. A Zöld-fehérek kapusa elmondta, hogy ugyanúgy készül az ötszörös BL-győztes csapat ellen, mint bármelyik NB I-es együttes ellen. Továbbá elárulta, hogy ő bizony a Barca legnagyobb riválisának a szimpatizánsa.

“Real Madrid szurkoló vagyok, de persze a Barcelonát is maximálisan elismerem. Tudjuk, mekkora dolog a spanyolokkal játszani. Persze ők is hús-vér emberek és ugyanúgy készülünk rájuk, mint bárki másra. Ha olyan szervezetten játszunk, ahogyan a Celtic és a Dinamo Zagreb ellen vagy tavaly az Európa-liga-meccseken tettük, akkor nem elképzelhetetlen a jó eredmény, akár a pontszerzés, de nem akarunk irreális elvárásokat támasztani magunk elé” – mondta a Blikknek a 29 éves hálóőr.

A Barcelona a Getafe otthonában szenvedett 1-0-ás vereséget a hétvégén, de Dibusz szerint ez semmit sem jelent.

“Belepillantottam a meccsbe, de igazából próbáltam minél hamarabb ágyba kerülni az elmúlt napok után, a vasárnapi videózás során aztán persze érintettük a fontosabb jeleneteket. Nem tulajdonítok különösebb jelentőséget a vereségnek, válogatott szünet után nem ritka, hogy a sztárcsapatok megszenvednek a kisebb klubokkal” – nyilatkozta a magyar válogatott labdarúgó.

A találkozót ma este 21:00-kor veszi kezdetét, a mérkőzést az M4 Sport közvetíti.