Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért az egykori NB I-es gólkirály – HIVATALOS

Némi meglepetésre bő két év elteltével visszatért a magyar válogatott csatár egykori sikerei helyszínére, a Budapest Honvéd csapatához…

 

Az NB I-ben szereplő Budapest Honvéd csapata a kedd délutáni órákban erősítette meg, hogy szerződtette korábbi gólerős játékosát, Eppel Mártont.

A 28 esztendős válogatott támadó 2017-ben a Honvéddal magyar bajnok, és 16 találattal gólkirály lett. Az elmúlt szezonban 16 gólig jutott a kazah élvonalbeli Kajrat Almati színeiben, ám 2019. december 31-én lejáró szerződését nem hosszabbította meg, és legutóbb a belga Cercle Bruges-nél szerepelt, kevés sikerrel.

“Nagyon boldog vagyokNagyon rég volt, amikor a Honvéddal először elkezdtem edzeni, és úgy volt, hogy tárgyalunk. Óriási kő esett most le a szívemről, de igazából a múltról, az elmúlt időszakról nem is szeretnék beszélni, nem akarok ezen gondolkozni, próbálok csak előre tekinteni. Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki”

– említette a szerződése megkötését követően a nagy visszatérő.