Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Courtois összefogásra szólított!

A blancók kapusa csapata Cádiz elleni kiábrándító játéka után, valamint a kezdőd Bajnokok Ligája, illetve a közelgő El Clásicó előtt üzent a drukkereknek. 

Mint ismert, egy roppant csendes átigazolási időszak után, visszafogott teljesítménnyel kezdték a blancók az új idényt, ami után sokan már megkongatták a vészharangokat is. Thibaut Courtois szerint viszont nem kell aggódni, még akkor sem, ha fájó a Cádiz elleni kudarc.

“Tanulni kell a hibákból, majd tovább haladni! Meg kell bíznotok a csapatunkban! #HalaMadrid” – Írta a belga kapuvédő saját Twitter csatornáján, utalva arra is, hogy nagyon fontos hét vár a Real Maridra, hiszen szerdán (18:55) a Sahatar Donyeck otthonában kezdi a csapat a Bajnokok Ligáját, majd szombaton a Camp Nouban jöhet az El Clásicó.

A madridi sportsajtó szerint Courtois szerepe egyébként kezd felértékelődni az öltözőn belül is, ahol a hórihorgas kapus állandósított jó teljesítményének köszönhetően egyre nagyobb tekintélyt élvez a társak előtt.

Ahogyan az As című sportnapilap is fogalmaz: pont Courtois az a játékos, akire a szurkolóknak sincs semmiféle panaszuk, a drukkerke éppen a korábbi Chelsea-játékos példáján, a többiektől is az állandó, jó formát hiányolják.