Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Megint nem tudott győzni a rajton az Inter!

 

A Bajnokok Ligája ‘B’ jelű csoportjában Inter egy nem túl látvnyos, ám annál fordulatosabb találkozón osztozkodott a pontokon a Borussia Mönchengladbach együttesével a San Siroban.

Nem volt túl eseménydús az első félidő, amelyen talán az látszott leginkább, hogy a németek mintha tökéletesen megelégednének a döntetlennel is. Sok helyzetet nem hozott az első játékrész, a legnagyobb lehetőség Romelu Lukaku előtt adódott az utolsó percekben, de a belga óriás ekkor még kaput tévesztett. gólhoz (…)

(…) Nem úgy, minta 49. percben, amikor is egy formás Inter támadás végén Lukaku közelről megszerezte csapata vezető találatát. (1-0) Ahogyan az lenni szokott, a gól jót tett a mérkőzésnek, mindkét csapat feljavult, a Borussia is, a 61. percben pedig egy Marcus Thuram által kiharcolt büntetőből Ramy Bensebaini egalizált. (1-1)

A folytatásban mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, a Mönchengladbach pedig olyannyira magára talált, hogy a leshatárról kiugró Jonas Hofmann révén a 84. percben a vezetést is megszerezte (1-2).

Az Internek, egészen pontosan Romelu Lukakunak azonban még volt válasza a 90. percben.., így legalább egy pontot megmentettek a milánóiak, akik újfent nem tudtak győzelemmel rajtolni a Bajnokok Ligájában.

Inter – Borussia Mönchengladbach 2-2  (0-0)
Gól: Lukaku (49. és 90.) illetve Bensebaini (62. – tizenegyesből), Hofamnn (84.)
Sárga lap: D’Ambrosio (17.), de Vrij (65.), Handanovic (82.) illetve Kramer (63.)
Piros lap: – 

Inter: Handanovic – D’Ambrosio, de Vrij, Kolarov – Perisic (Bastoni, 79.), Vidal, Barella, Darmian – Eriksen (Brozovic, 79.) – Lukaku – Sánchez (L. Martinez (49.). Vezetőedző: Antonio Conte

Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Neuhaus, Kramer – Thuram (Wolf, 95.), Embolo (Hermann, 74.), Hofmann – Plea (Stindl, 90.). Vezetőedző: Marco Rose