Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: a Milan nyerte a retrorangadót – eredmények

A már szebb napokat is látott klubok csatáját a Milan nyerte a Celtic ellen, míg a Leicester hármat rúgott ukrán ellenfelének.

A Leicester végig fölényben futballozott, és a 29. percben Maddison előnyhöz juttatta a Leicestert, majd a félidő legvégén Barnes is betalált. A meccs a 67. percben dőlt el végképp, Ihaenacho rúgta a harmadikat, így magabiztos sikerrel kezdett a Leicester City. A csoport másik találkozóján Portugáliába utazott az AEK Athén. A Braga végig uralta a meccset, a 44. percben pedig előnybe is került Gelano góljával. A második félidőben valamivel jobban játszott az AEK, de a gólokat a hajrában is a portugálok szerezték, a 78. percben Paulinho, majd a 80.-ban Horta volt eredményes.

Leicester – Zorya 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Maddison (29.), Barnes (45.), Ihaenacho (67.), ill. 

Braga – AEK Athén 3-0 (1-0)
Gólszerző:
Gelano (44.), Paulinho (78.), Horta (80.) ill. 

A G-csoport jelenlegi állása:

A 23. percben emberhátrányba került a Sparta Praha, Krejcit állította ki a játékvezető. Ez – mint később kiderült – megbecsételte a csehek sorsát. Ezután nagy fölényben játszott a Lille, és a 45. percben Yazici megszerezte a vezetést a franciáknak. A második félidő legelején egyenlíteni tudott a Sparta, Dockal talált be. Nem örülhettek sokáig a prágaiak, a 60. percben ismét Yazici volt eredményes. A 66. percben lezárta a meccset a francia csapat, Ikoné is betalált. A 75. percben Yazici megszerezte a harmadik gólját is, így végül simán nyert a Lille. A Milan gyorsan vezetést szerzett Skóciában, a 14. percben Krunic fejelt Barkas kapujába. A 42. percben megduplázta az előnyét a Rossoneri, Brahim Diaz lőtte ki a hosszú alsót. A hajrában rákapcsolt a Celtic, aminek a 76. percben lett meg az eredménye. Elyounnoussi fejesével szépítettek a skótok, akik ezután mindent megtettek az egyenlítésért, ám a legvégén Hauge zárta le a meccset, így három ponttal kezdett a Milan.

Sparta Praha – Lille 1-4 (0-1)
Gólszerzők:
Dockal (47.), ill. Yazici (45., 60., 75.), Ikoné (66.)
Kiállítva: Krejci (23.), ill. 

Celtic – AC Milan 1-3 (0-2)
Gólszerzők:
Elyounnoussi (76.), ill. Krunic (14.), Brahim Diaz (42.), Hauge (92.)

A H-csoport jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye: