Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: hátrányból állt fel a Roma és az Arsenal – eredmények

A kora esti mérkőzéseken nem született meglepetés, igaz a svájciak és az osztrákok mindent megtettek azért, hogy pontot szerezzenek nagynevű ellenfelük ellen.

Az első játékrészben remekül játszott a CSZKA Szófia, sok lehetőséget alakítottak ki a hazaiak, de ezekkel nem tudtak élni. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a második félidőre feljavuló CFR Cluj az 53. percben megszerezte a vezetést Rondon fejesével, majd a 74. percben Deac tizenegyesével el is döntötte a három pont sorsát Szófiában. A Young Boys már a 14. percben előnybe került Nsame tizenegyesével. Ezután lassan csordogált a mérkőzés, a Roma nem tudott lehetőségeket kialakítani az első játékrészben. A második félidőre kicsit magára talált a Roma, a 69. percben Bruno Peres egyenlített, majd a 74. percben Kumbulla fejesével fordított az olasz csapat. A svájciak ezután próbáltak egalizálni, de újabb gól már nem született, így győzelemmel kezdtek a “Farkasok”.

CSZKA Szófia – CFR Cluj 0-2 (0-0)
Gólszerző: ill. Rondon (53.), Deac (74. – tizenegyesből)

Young Boys – AS Roma 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Nsame (14. – tizenegyesből), ill. Bruno Peres (69.), Kumbulla (74.)

Az A-csoport jelenlegi állása:


A 35. percben Murray fejesével előnyhöz jutott a Dundalk, ám ezután hatalmas fölényben játszott a Molde. A norvégok próbálkozásai a második félidőben érettek gólokká, a 62. percben Hussain egyenlített, majd a 72. percben Omoijuanfo fordított tizenegyesből, így a Molde elhozta a három pontot Írországból. Az Arsenal hiába játszott mezőnyfölényben az első félidőben, a Rapid Wien jól védekezett, így nem született gól az első 45 percben. Az 51. percben tört meg a jég, ám nem a londoniak, hanem a bécsiek találtak be, Fountas használta ki az “Ágyúsok” védelmének hibáját. Az Arsenal a 70. percben tudott egyenlíteni, David Luiz fejelt a kapuba, majd a 74. percben Aubameyang juttatta előnybe Arteta csapatát. A Rapid Wien hiába küzdött nagyot, nem tudott egyenlíteni, így három ponttal térhettek haza Ausztriából az “Ágyúsok”.

Dundalk – Molde 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Murray (35.), ill. Hussain (62.), Omoijuanfo (72. – tizenegyesből)

Rapid Wien – Arsenal 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Fountas (51.), ill. David Luiz (70.), Aubameyang (74.)

A B-csoport jelenlegi állása:


A góllövőlista élmezőnye: