Hamarosan kezdődik a jegyárusítás a magyar-izlandi meccsre

A magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos közleményben tudatta, hogy miként fog zajlani a jegyértékesítés a magyar válogatott közelgő, sorsdöntő mérkőzésére…

 

 

 

Az MLSZ október 30-án kezdi meg a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, köztük az Izland elleni Nemzetek Ligája playoff-döntőre, ami egyfajta Európa-bajnoki pótselejtezőként is funkcionál, hiszen a mérkőzés győztese kijut a 2021-re halasztott kontinensviadalra.

Az általános nemzetközi járványügyi korlátozások értelmében nagyjából 20 ezer néző lehet majd jelen a Puskás Aréna lelátóin a sorsdöntő mérkőzésen.

Az első körben október 30-án 10 órától a szurkolói klub tagjai válthatnak három meccsre szóló kombinált jegyet, nekik 20 százalékos kedvezmény is jár. Amennyiben három nap alatt nem fogynak el a belépők, november 2-án 10 órakor nyílik meg a lehetőség a vásárlásra azok számára is, akik nem tagjai a szurkolói klubnak.

Abban az esetben, ha a három mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak belépők, a meccsekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, amelyben szintén elsőbbséget élveznek a klubtagok. November 4-től a szurkolói klub tagjai vásárolhatnak belépőket a Magyarország-Izland mérkőzésre, majd november 6-tól a klubtagsággal nem rendelkezők vehetik meg jegyüket a pótselejtezőre. A két Nemzetek Ligája-összecsapásra a tagok november 9-től, mindenki más november 11-től válthatja meg az esetlegesen fennmaradó belépőket.

A szövetség közleménye kiemeli, mindhárom mérkőzésre kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet jegyeket vásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés nem lesz.

A magyar válogatott november 12-én Izlandot fogadja az Eb-részvételért, majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül a Nemzetek Ligájában.