Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosaival hosszabbíthat a Barca – sajtóhír

Azok után, hogy a minap négy játékosának hosszabbította meg a szerződését katalán sajtóinformációk szerint újabb bejelentésekre készül az FC Barcelona együttese…

A Barcelona csapata a kedd esti órákban erősítette meg hivatalosan, hogy további évekkel meghosszabbította négy játékosa szerződését. Konkrétan Gerard Piqué 2024-ig, a sztárkapus Marc-André ter Stegen 2025-ig, valamint Clément Lenglet és Frenkie de Jong egyaránt 2026-ig hosszabbított a katalán klubnál.

A Cadena SER legfrissebb információi szerint a csapat vezetősége már előrehaladott tárgyalásokat folytat további három játékosa megállapodásának megújítása ügyében, és a várakozások szerint rövidesen Antoine Griezmann, Sergi Roberto és Sergio Busquets ugyancsak bejelentésre kerülhet a szerződéshosszabbítás.

Közülük kétségkívül a legnagyobb meglepetés Griezmann marasztalása lenne, mert a 29 éves francia támadó eddig is rengeteg kritikával nézett szembe, és számtalanszor felmerült már a távozásának lehetősége, aktuális szerződése ráadásul 2024-ig érvényes. A 32. életévében járó Busquets szintén még három évig alá van íratva a csapatnál, esetében is váratlannak tűnhet egy újabb hosszabbítás.