Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus, az Arsenal, az MU és a Bayern is bemutatott egy új mezt a szezonra – FOTÓK, VIDEÓK

A Real Madrid negyedik számú mezéről korábban már beszámoltunk, de nem a habfehér gárda az egyetlen, amely ezen kollekció keretein belül ma bemutatott egy új felszerelést. A Real Madrid mellett a Juventus, az Arsenal, a Manchester United és a Bayern München is része az amerikai zenész és rapper, Pharrel Williams, illetve az Adidas által fejlesztett “Human Race” kezdeményezésnek, melynek középpontjában korábbi mezek újragondolása áll kézzel festett technikával. A különleges szerelésekben egy-egy bajnoki, vagy kupameccset játszani is fognak a csapatok, és az ezekből származó bevételből az SOS Gyermekfalvakat fogják támogatni.

Manchester United:

A Vörös Ördögöknek egy hópehely mintájú kék és fehér mezt álmodtak meg, amely az 1990 és 92 között hortdott idegenbeli mez újragondolása.

Arsenal:

Az Ágyúsok az ikonikus, 1990 és 93 között viselt „sárga banánnak” becézett idegenbeli mezt idézik meg egy festékszóró hatású frissítéssel.

Bayern München:

A bajoroknál azért szolidabb mezt álmodtak újra, bár a klub úgy hirdeti, hogy “a mez, ami az emberiség sokszínűségét ünnepli”. Az Bayernnél az 1991 és 93 között hordott piros, három vastag kék csíkkal ellátott mezt gondolták át.

Juventus:

A Juventusnak a 2015-16-os idényben hordott pink színű felszerelését használták fel a Human Race kampányában, amelynek közepén, a szponzorlogónál húztak végig egy fehér és egy piros festékcsíkot.

Az Adidas bemutató videója: